Onderdak gezocht

Heeft u nog een (zolder)kamer, een tuinhuisje of andere woonruimte vrij? Wilt u deze beschikbaar stellen voor mensen in nood die tijdelijk onderdak nodig hebben? Neem dan contact met ons op!

Stichting Gast is altijd op zoek naar (tijdelijke) opvangplekken voor alleenstaande mannen en vrouwen, moeders met kinderen en gezinnen. Soms voor twee of drie weken, in andere gevallen voor een aantal maanden of jaren.

Als u een woonruimte  ter beschikking stelt via Stichting Gast dan kijken we in overleg voor wie die eventueel geschikt is zodat er een juiste match en klik is tussen u en uw gast. We blijven in contact met u om te zorgen dat alles goed verloopt en er geen problemen ontstaan.

De persoon of personen die bij u onderdak krijgt wordt door Stichting gast begeleid en wij blijven ook eindverantwoordelijk voor deze persoon en diens vervolgtraject na het verblijf bij u. Eventuele kosten kunnen in overleg door gast vergoed worden.

Denkt u er over om eventueel een plek aan te bieden, heeft u vragen over de invulling ervan, wilt u de ervaringen van anderen horen, neem dan contact met ons op via de contactpagina.