Doneren

Home » Doneren

Doneren


doneren stichting gast


Stichting Gast wordt nauwelijks gesubsidieerd. Het vraagt een grote inspanning om onze activiteiten te financieren terwijl we zeer sobere, eigenlijk alleen echt noodzakelijke uitgaven doen. Iedere nieuwe donateur is dan ook zeer welkom.

Aangezien Stichting Gast een ANBI-geregistreerde instelling is bestaat de mogelijkheid uw donatie gunstig fiscaal aftrekbaar te maken. Zie voor meer informatie de gegevens onderaan de pagina.

Wilt u als donateur drie keer per jaar een nieuwsbrief en uitnodigingen voor activiteiten zoals lezingen ontvangen? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief: https://www.stichtinggast.nl/


Wilt u doneren wanneer het u uitkomt? Onze bankrekening is NL70 INGB 0008 5237 02.

Liever direct overmaken via uw bank? Maak dan gebruik van onderstaand formulier.

ValutaBedrag

Wilt u meer dan eenmalig doneren? Klik dan op onderstaande knop en vul het machtigingsformulier in. Wij zien uw donatie graag tegemoet!

Wij vinden het fijn om te weten wie onze donateurs zijn zodat we hen op op de hoogte kunnen houden van ons werk en hen een of twee keer per jaar als dank kunnen uitnodigen voor een lezing of een andere activiteit.
Als u hier belangstelling voor heeft, kunt u zich op de homepage inschrijven voor onze nieuwsbrief.


Zou u uw donatie in uw Inkomstenbelasting willen invoeren dan heeft u de volgende gegevens over ons hierbij nodig. Deze kunnen bij de aangifte worden ingevuld:

  • Ons ANBI-nummer (RSIN): 810114884
  • Ons KvK-nummer: 09112570

Heeft u vragen over de voordelen van doneren aan een ANBI-gerelateerde instelling? Kijk dan op de site van de Belastingdienst of neem contact op met onze penningmeester via penningmeester@stichtinggast.nl