Onze activiteiten

Onze activiteiten

De Klinker Stichting Gast Gastcafé

Gastcafé

Het Gastcafé vindt elke woensdag plaats in De Klinker. Gasten en vrijwilligers bereiden hier elke week een ander gerecht. Iedereen is hier welkom!

Naaicafé

Stichting Gast heeft in samenwerking met de Klinker het Naaicafé geïntroduceerd. Men kan hier elke maandag terecht voor een workshop kledingreparatie.

naaicafe stichting gast
fietswerkplaats stichting gast

Fietswerkplaats

Fietsreparatie behoort ook tot een van de activiteiten. In de werkplaats worden, onder vakkundige begeleiding, tweedehands fietsen  opgeknapt.
Klanten kunnen er terecht voor eenvoudige reparaties en/of de aankoop van goede gebruikte fietsen.

Tuin

Stichting Gast beheert samen met Gasten een moestuin met boomgaard. Het biedt hen een vorm van ontspanning en een bezigheid waar zij zich verder in kunnen ontwikkelen.

kleurrijke tuin stichting gast