Geef asielzoekers een toevlucht

Welkom

Welkom bij Stichting Gast. Stichting Gast helpt asielzoekers in nood in Nijmegen en omgeving. Dit zijn meestal mensen die formeel zijn uitgeprocedeerd, maar niet terug kunnen naar hun land van herkomst.

Vluchtelingen in afwachting van hun procedure, vluchtelingen die zijn uitgeprocedeerd maar niet terug kunnen of terug durven. Mensen die een reële kans maken op een verblijfsvergunning, maar desondanks door de Nederlandse overheid in de steek worden gelaten.

De overheid zet vluchtelingen, vaak ziek of getraumatiseerd, op straat, zonder voorzieningen, of perspectief. Stichting Gast kan deze mensen helpen met woonruimte, voedsel of advies.

Stichting Gast krijgt geen financiële steun van de overheid en is dus volledig aangewezen op donaties en de inzet van vrijwilligers.

Dringend gezocht
Wij zijn met spoed op zoek naar een Algemeen coördinator, een veeleisende vrijwilligersfunctie voor 16 uur per week.
Geïnteresseerd? Meer informatie en een volledige functieomschrijving vind u in ons vacatureoverzicht.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.

Stichting Gast: Tweede Walstraat 19, 6511 LN Nijmegen.      tel: 024-3294250       e-mail info@stichtinggast.nl    IBAN: NL70INGB0008523702